sunnuntai 26. tammikuuta 2014

näin aluksi

Hiljaa hyvä tulee, ja niin edespäin. Pari viikkoa sitten kaivoin tämän vanhan blogitekeleen esiin netin syövereistä, ja pistin koko homman uusiksi. Tarkoituksena oli alkaa bloggaamaan jo ensimmäisen koulupäivän tunnelmista, mutta toisin kävi - puolustaudun selittelen hitauttani sillä, että siinä missä ennen ehdin nököttää tietokoneen äärellä juuri niin kauan kuin huvitti, nykytilanne on vähän erilainen :D



Sivupalkissa lukeekin jo pieni kuvaus minusta, mutta itse ainakin tykkään uusiin blogeihin törmätessäni, jos ensimmäisessä merkinnässä vähän avataan sitä, kuka siellä ruudun toisella puolella oikein höpöttää. Itse olen siis 22-vuotias (tai no ihan kohta 23-vuotias) nuori äiti ja kampaajaopiskelija. Tamperelainen, ja lähes paljasjalkainen (kerran eksyin hetkeksi aikaa Nokian puolelle). Elämää vilkastuttaa 1-vuotias tytär, ja ihan kiva mieskin on tullut pari vuotta sitten pyydystettyä! Aloitin opiskelun Hiusmuotoilukoulu GloHairissa nyt tammikuun alussa, ja näiden kahden viikon jäljiltä voin sanoa ainakin sen, että oma ala on vihdoinkin löytynyt. Koulupäivät on toki pitkiä, ja näin äiti-ihmisenä huomaan, että se ei-niin-tervetullut huono omatunto jäytää jatkuvasti takaraivossa, koska eikös minun pitäisi olla kotona lapsen kanssa vielä pari vuotta? Kasvaako tyttäreni nyt kieroon, kun hän joutuu viettämään niin paljon aikaa erossa äidistään? Mitä jos minun valintani opiskella nyt kostautuu sitten tulevaisuudessa? Jääkö traumoja? Mitä jos, mitä jos mitä jos? Oma äitini onneksi "lohdutti" minua sanomalla, että tämä olo ei helpota ikinä, ja samat kysymykset vaivaavat vielä silloinkin, kun lapsi on jo teini ja sillä on omia menoja… Hehheh. No joo.



Arjen tasapainoilun lomassa yritän ehtiä käymään salilla, koska olisi ihan kivaa saada se vuosi sitten alkanut kesäkunnon metsästys päätökseen. Kun on jatkuvassa menossa viisi päivää viikossa, on tämä harrastus jäänyt ehkä vähän taka-alalle, mutta satunnaisesti blogissa saattaa törmätä urheiluaiheisiin juttuihin. Ehkä. Tatuointijuttuja täältä tulee löytymään myös, koska minulla on "muutama" keskeneräinen projekti meneillään,  ja varsin kunnianhimoisia suunnitelmia ihoni varalle!

 


Pyrin kuitenkin siihen, että blogi sisältäisi ensisijaisesti hiuksiin ja opiskeluuni liittyviä juttuja, ja lapsi-sali-tatuointilöpinät olisivat vain mukavia täytejuttuja niiden lomassa. En siis halua tituleerata blogiani lifestyleblogiksi, vaan hiusblogiksi, ehkä jonkinlaiseksi oppimispäiväkirjaksi ja kampausniksinurkaksi :)







Näihin kuviin, näihin tunnelmiin - huomenna lupasin leikata kaverin poikaystävän hiukset, ja vähän jännittää että täytyykö parturoinnin lopuksi nostaa kädet pystyyn ja vetää herralle millin siili. Onneksi hiukset on kuitenkin uusiutuva luonnonvara, eiks niin? Ja onneks mulla on niin uskaliaita kavereita, että ne uskaltaa istua tämmösen raakileen penkkiin :D

2 kommenttia:

  1. Hei jee kivaa, teit paluun!!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällä mää oon taas jee! :--) päivitän varmaan ehkä kerran viikossa, kun muuten ei ehdi… hehheh :D

      Poista